7-10 Yaş Grubu Temel Robotik Kodlama Eğitimi

Şırnak Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

7-10 Yaş Grubu Temel Robotik Kodlama Eğitimi

\n
  • Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ŞÜSEM) tarafından açılan eğitime 7-10 yaş arası ilkokul öğrencileri başvurabilir. Başvuru durumuna göre bu yaş aralığı değişebilir.
  • \n
  • Eğitim ücreti 750 Türk Lirası olup başvurular 06.12.2022-19.12.2022 tarihleri arasında online olarak alınacaktır.
  • \n
  • Başvuru yapmak için lütfen TIKLAYINIZ.
  • \n
  • Eğitim programına kayıt yaptırdıktan sonra, herhangi bir nedenle programdan ayrılan katılımcılara ödemiş oldukları ücret iade edilmez.
  • \n
  • Kazanma hakkı online başvuru sırasına göredir. Buna göre başvuru sırasındaki ilk 14 kişi oluşturulacak ilk sınıfa kayıt ettirilir.
  • \n
  • Kesin kayıt yapmadan ve eğitim ücreti ödemeden önce Şırnak Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Eğitim Programları Yönergesinin okunması önerilir. Yönergeye ulaşmak için TIKLAYINIZ.
  • \n
  • Dersler uygulamalı yürütülecek olup Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından belirlenen derslikte sürdürülecektir.
  • \n
  • Eğitim gelişim amaçlıdır. Kesinlikle istihdam garantisi vermemektedir.  Kurs sonunda katılım belgesi verilecektir.
  • \n
  • Robotik Kodlama eğitim programı 25 saat olarak planlanmış ve kaydı kesinleşmiş asgari 10 kursiyer ile başlatılacaktır.
  • \n
  • Eğitim tarihi ve yeri Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ŞÜSEM) tarafından ilan edilecektir.
  • \n
  • Dersler Cumartesi günleri 2,5 saat olarak işlenecek olup katılımcıların ortak kararıyla değişiklik yapılabilir.
  • Eğitimde sırasıyla;

*Tanışma ve hazırbulunuşluluk kontrolü

*Kodlama çubukları ile 1-2 ve çok adımlı kod yazma, duyusal kodlama

*Yüzey matı ile 1-2 ve çok adımlı kod yazma, bedensel kodlama

\n\n

*DOC Robot ile çok adımlı somut kodlama

\n\n

*Aynısını bulma ve fonksiyon yazma uygulamaları

*Bilgisayar üzerinde kodlamaya geçiş

\n\n

*Kodlamada hata ayıklama, döngüler ve koşullandırıcılar

\n\n

*İf ve while döngüleri, içiçe fonksiyonlar

*Scratch ile kod yazma

\n\n

*Algoritma mantığı kazanımları elde edilecektir.

Eğitmen: Öğretim Görevlisi Kübra Ayaz

6.12.2022 |  Sürekli Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi