Üniversitemizde Bağımlılık ve Bağımlıkla Mücadele konusunda etkinlik düzenlendi

universitemizde-bagimlilik-ve-bagimlikla-mucadele-konusunda-etkinlik-duzenlendi

Üniversitemiz Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu tarafından Birimimiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tiyatro Topluluğu katkılarıyla 1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde Bağımlılık ve Bağımlıkla Mücadele kapsamında bir etkinlik gerçekleştirildi.

\n\n

Etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derya Yücel, Birimimiz (ŞÜSEM), Üniversitemiz Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yöneticilerinin yanı sıra akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

\n\n

Programa konuşmacı olarak katılan Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Sedat Doğan “Bağımlılık nedir ve bağımlılık türleri” konusunda bilgi verirken Yeşilay Kulübü Danışmanı Öğretim Görevlisi Hüseyin Çapuk da “Neden bağımlı oluyoruz ve bağımlıkla mücadelede yapılması gerekenler” ile ilgili sunum yaptı.

\n\n

Etkinlik, koordinatörlüğünü Öğretim Görevlisi Ömer Çetinkaya’nın yaptığı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tiyatro topluluğunun tiyatro gösterimi ile son buldu.

\n\n

\n\n

\n\n

\n\n

\n\n

\n\n

14.03.2022 |  Sürekli Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi